Kom gratis en veilig chatten op de Tjat.be chatbox chat!

Hallo en welkom op de nieuwe Belgische Tjat.be chatbox! Vanwege het succes van de Nederlandse Tjat.nl chat en omdat we regelmatig verzoeken kregen of er niet een Belgische Tjat chatbox gemaakt kon worden, hebben we dat natuurlijk gedaan. Tjat.be is er gekomen zodat met name Belgische chatters met elkaar kunnen chatten en vrienden maken. Tjat.be is gratis en registreren is optioneel maar niet verplicht. Je kan dus kiezen om volledig anoniem als gast te chatten of te registreren en als lid een profiel aan te maken en dat te delen met je medechatters.

Tjat.be is een chatbox waar je in verschillende kamers gezamenlijk kan chatten, maar er is voor iedereen ook een prive 1-op-1 chat. Er zijn chat kamers voor jongeren en volwassenen. Je kan foto's en Youtube links delen in de chatbox chat en de chatbox werkt op PC, mobiel en tablet zodat je altijd en overal kan chatten! De chatbox heeft kleurtjes, emoticons, geluid, teveel om op te noemen, dus kom het allemaal zelf ontdekken op Tjat.be de leukste chatbox van Belgie! LET OP!: Door te chatten in deze chatbox stem je automatisch in met de regels en voorwaarden zoals genoemd in de gebruiksvoorwaarden en de disclaimer.

 


 
 

 De Belgische chatbox chat Tjat.be

De Tjat.be chatbox draait op een Belgische server gehost in Belgie

Is specifiek bedoeld voor Belgische chatters. De chatbox draait op Belgische servers die worden gehost in Belgie. Er zijn Belgische moderators aanwezig, die er voor zorgen dat de sfeer in de chat gezellig blijft en die je helpen bij vragen en problemen. De voertaal op de chatbox is Belgisch. Heb je nog nooit gechat en weet je niet of het iets voor jou is? Probeer het dan eens uit en log in als Belgische gast op de chatbox. Als je het leuk vindt kan je gratis registreren. Je krijgt dat een profiel op de chatbox. Een profiel geeft je nog meer mogelijkheden in de chatbox chat. 

Gratis chatten

balloon small

De Tjat.be chatbox is voor iedereen altijd gratis. Het maakt niet uit of je chat als gast of als geregistreerd lid. We geloven dat gezellig met elkaar chatten en vrienden maken altijd gratis moet zijn. Daarom kost onze chatbox voor jou niks, noppes nada. Of je registreert en lid wordt mag je ook zelf bepalen. Als gast heb je bijna dezelfde mogelijkheden als leden. We verkopen ook je gegevens niet. Jij bepaalt zelf of je een profiel neemt en wat je in je profiel zet.

Registreren niet nodig

envelope small

Registreren is niet noodzakelijk maar het geeft je een aantal handige opties in de chatbox. Zo krijg je automatisch een chat profiel waarin je een foto of Avatar kan tonen en iets over jezelf kan vertellen. De foto of avatar ziet iedereen terug in de chatbox bij elke tekst die je typt. Je krijgt als lid ook een negeerfunctie waarmee je chatters kan negeren. Daarnaast kan je foto's en Youtube filmpjes uploaden in de chatbox. Of je wilt registreren is helemaal aan jezelf.

 

Veilig chatten

shield small

Op de Tjat.be chatbox chat je veilig en anoniem. Alles wat je typt tijdens het chatten in de chatbox wordt versleuteld verstuurd over het Internet met dezelfde sterke versleuteling die banken gebruiken. Moderators en admins kunnen prive chats niet meelezen. We doen niets met je profielgegevens. Ze worden niet verkocht of gedeeld met derde partijen. Cookies worden alleen gebruikt voor de chat functionaliteit in de chatbox. Moderators zorgen voor een veilige en gezellige chat omgeving voor iedereen.  

 

  

De chatbox werkt op PC, mobiel en tablet

De chatbox chat werkt op je PC, mobiel en tablet! Je kan dus altijd en overal chatten. Je hoeft geen appje te downloaden en te installeren. De chatbox chat werkt direct met alle bekende web browsers, ongeacht het merk van je mobiel of je tablet of PC.

 

Bezoek ons op Facebook!

Bezoek ons op Facebook!

Weet je dat:

» Tjat.be gebruikt maakt van de modernste chatsoftware? De chatbox werkt op alle devices en browsers en is inter-actief. Je kan prive 1-op-1 chatten of gezellig met z'n allen tegelijk in meerdere kamers voor oud en jong. Teksten die je typt kan je kleurtjes geven, je kan geluidsfragmenten opnemen en prive of aan iedereen laten horen, je favoriete songs van Youtube afspelen in de chatbox, foto's uploaden naar je eigen profiel, emoticons, GIFjes en stickers gebruiken in de chat en nog veel en veel meer.
» Admins en moderators niet kunnen meelezen als je 1-op-1 chat in priveconversatie op de chatbox.
» Je de meeste inlogproblemen zelf kan oplossen door eerst in je browser alle cookies EN historie te verwijderen.
» Chatten op de Tjat.be chatbox altijd onbeperkt gratis is en blijft.
» Registreren optioneel is. Als je registreert krijg je een persoonlijk profiel wat je kan voorzien van teksten en foto en blijft je chatnaam alleen voor jou beschikbaar.
» Admins en moderators aanwezig zijn die je helpen bij vragen en problemen.
» Registreren ook gratis is.
» Je zelf kan instellen wie je wilt negeren in de chatbox.
» Je zelf je chatboxprofiel ook weer volledig kan verwijderen.
» Tjat.be niks doet met je profielgegevens (de chatbox wordt alleen bekostigd uit reclame inkomsten)   
» Je meer kans op contact hebt in de chatbox met een leuk en volledig ingevuld profiel.
» Jij zelf bepaalt hoeveel info je in je profiel zet en dus zichtbaar is op de chat.
» Tjat.be geen webcam-functie heeft omdat wij vinden dat het met webcam  vaak maar om 1 ding draait. En de magie van het chatten met onbekenden daarmee verdwijnt.

 

Go to top