Wanneer je chat op de Tjat.be chatbox chat ga je automatisch akkoord met de huisregels en deze disclaimer.

De chatbox dienstverlening van Tjat.be is gratis en wordt geleverd op basis van 'best effort'. Gebruikers kunnen op geen enkele wijze garanties aan de dienstverlening ontlenen.

  1. Toezicht in de chatbox chat door moderators en admins is regelmatig aanwezig maar niet altijd en niet gegarandeerd.
  2. Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor voldoende toezicht wanneer hun minderjarige kinderen de tjat.be chat chatbox gebruiken.
  3. Tjat.be is een chatbox voor iedereen, ongeacht geloof, ras, leeftijd, geslacht en voorkeur. Maar Tjat.be is niet verantwoordelijk voor discriminerende, kwetsende of incorrecte uitspraken, teksten, afbeeldingen, geluidsfragmenten en links naar andere site en/of content  van chatters, moderators of admins. 
  4. Tjat.be is niet verantwoordelijk voor de content die tjatters in hun profiel of in de chatbox chat publiceren. Hieronder vallen teksten, afbeeldingen, geluiden, filmpjes of links naar andere sites en/of content.
  5. Tjat.be is niet verantwoordelijk voor korte- of langdurige onderbrekingen in de chatbox chat dienstverlening.
  6. Chatters zijn zelf verantwoordelijk voor de content van de profielen. Tjat.be controleert niet of profielen kloppen en naar waarheid zijn ingevuld.
  7. Tjat.be is niet verantwoordelijk voor elke vorm van schade die kan optreden door ongewenste publicaties, verspreding, (ID)fraude en misbruik van teksten, (prive)gegevens, afbeeldingen, foto's, muziek- of geluidsfragmenten en links naar andere content en/of sites die door chatters zijn gepubliceerd in de chatbox chat of in profielen van chatters. Dit geldt OOK voor alle informatie in priveconversaties.
  8. Tjat.be kan door Belgische politie of justitie verplicht worden gegevens te overhandigen zoals IP-adressen of logs van (prive)conversaties van chatters. Tjat.be is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade of gevolgschade indien het overhandigen van deze gegevens leidt tot vervolging of strafrechtelijke procedures. Hou je dus ten alle tijden aan de Belgische wetgeving!
  9. Tjat.be doet haar best zorgvuldig om te gaan met alle gegevens van chatters. Tjat.be is echter niet verantwoordelijk voor elke vorm van schade of vervolgschade door onbedoelde verspreiding van gegevens, opgeslagen op de servers van Tjat.be, door hacks/misbruik van servers enf IT-infrastructuur of incorrecte (technische) configuraties hiervan.  

  

  

De chatbox werkt op PC, mobiel en tablet

De chatbox chat werkt op je PC, mobiel en tablet! Je kan dus altijd en overal chatten. Je hoeft geen appje te downloaden en te installeren. De chatbox chat werkt direct met alle bekende web browsers, ongeacht het merk van je mobiel of je tablet of PC.

 

Bezoek ons op Facebook!

Bezoek ons op Facebook!

Go to top