We willen chatten op Tjat.be fijn en gezellig voor iedereen houden. Daarom hebben we een aantal huisregels opgesteld. Met deze huisregels van de chatbox stem je automatisch in als je de chatbox binnenkomt:

 1. In de chatbox gedraag je je netjes. Schelden, racisme, sexsisme, discrimineren, pesten en ruzie worden niet getolereerd.
 2. Een admin of moderator bepaalt welk gedrag ongewenst en niet toegestaan is.
 3. Je chatnaam en avatar zijn niet sexueel-, pornografisch- of erotisch getint.
 4. De chatbox is toegangkelijk voor alle leeftijden. De als 18+ aangemerkte kamers zijn echter alleen toegangkelijk voor chatters van minimaal 18 jaar oud.
 5. Chatten over sex en erotiek is alleen toegestaan in de als 18+ aangemerkte kamers. De MAIN kamer is voor alle leeftijden, in deze kamer is het niet toegestaan over sex of erotiek te chatten. 
 6. De chatbox mag zonder expliciete toestemming van de eigenaar op geen enkele wijze gebruikt worden voor commerciele toepassingen. Het particulier of zakelijk benoemen, (hyper)linken, aanprijzen, promoten en verkopen van producten, diensten, handelingen, geld, kennis en data is niet toegestaan. Dit geldt voor zowel publieke- als priveconversaties.
 7. Chatten over alle soorten verdovende middelen en drugs, zoals bijvoorbeeld wiet, is niet toegestaan.
 8.  Het is voor volwassenen (18 jaar en ouder) niet toestaan met minderjarigen (tot en met 17 jaar) in prive of in publieke kamers te chatten over sex of erotiek.
 9. Op de chatbox wordt alleen Vlaams, Waals en Nederlands gepraat.
 10. Je mag de Tjat.be website en chatbox niet benaderen via een proxy- of vpn verbinding.
 11. In de chatbox teksten, leestekens, emoticons of woorden onnodig herhalen (Flooden) evenals het overmatig gebruik van Hoofdletters, leesstekens en emoticons is niet toegestaan.
 12. Met twee of meer chatnamen gelijktijdig inloggen op de chatbox is niet toegestaan.
 13. Verzoeken en aanwijzingen van moderators en admins dienen altijd en direct opgevolgd te worden.
 14. De website en chatbox mogen alleen gebruikt worden voor de daartoe bestemde funties. Oneigenlijk gebruik of hacken van (delen) van de website of chatbox en/of het toevoegen, veranderen of ontvreemden van data, code en persoonlijke gegevens is niet toegestaan.
 15. Op de website en chatbox van Tjat.be is de Belgische wetgeving van toepassing. 
 16. Indien je bovenstaande regels niet opvolgt in de chatbox kan de eigenaar, admin of moderator jou op elk moment en zonder waarschuwing de toegang tot de chat tijdelijk of definitief ontzeggen.

 

  

De chatbox werkt op PC, mobiel en tablet

De chatbox chat werkt op je PC, mobiel en tablet! Je kan dus altijd en overal chatten. Je hoeft geen appje te downloaden en te installeren. De chatbox chat werkt direct met alle bekende web browsers, ongeacht het merk van je mobiel of je tablet of PC.

 

Bezoek ons op Facebook!

Bezoek ons op Facebook!

Go to top