26 februari 2019

De chatbox heeft een update gehad en er zijn nu nog meer mogelijkheden tijdens het chatten! Zo kan je nu geluidsfragmentjes opnemen en je stem laten horen aan iedereen in de chatbox chat. Ben je creatief aangelegd? dan kan je medechatters in verbazing brengen met de mooiste creaties die je snel hebt getekend in de 'paintit' editor, die nu in de chatbox zit. Kom gezellig chatten en probeer het allemaal zelf uit. 


4 november 2018

Tjat.be is begonnen met het tonen van advertenties op chatbox pagina's. De advertenties zijn specifiek gericht op Belgische chatters. Wij vinden advertenties op een chatbox chat zelf ook niet altijd fijn, maar ze zijn helaas noodzakelijk om de kosten van de chatbox chat te betalen. Dat zijn bijvoorbeeld serverhuur en chatbox software. Advertenties zorgen er dus voor dat chatten op Tjat.be voor alle chatters altijd gratis blijft. We hopen dat je ons steunt door adblockers voor onze chatbox uit te schakelen.


19 april 2018

Tjat.be is online! We zijn een nieuwe Belgische chatbox, speciaal voor Waalse en Vlaamse chatters.


 

  

De chatbox werkt op PC, mobiel en tablet

De chatbox chat werkt op je PC, mobiel en tablet! Je kan dus altijd en overal chatten. Je hoeft geen appje te downloaden en te installeren. De chatbox chat werkt direct met alle bekende web browsers, ongeacht het merk van je mobiel of je tablet of PC.

 

Bezoek ons op Facebook!

Bezoek ons op Facebook!

Go to top